مردم جهان ما را با فرهنگ اصیلمان می‌شناسند 92/09/27

http://www.bushehri.net/images/zamanmmm/22.jpgمدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور فرمودند:برای جامعه ای که اهل فکر و اندیشه باشد و فرهنگ اصیل اسلامی را دغدغه خود بداند، کتاب از نان شب واجب تر است.

حضرت آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری دیروز در دیدار دبیرکل نهادکتابخانه‌های عمومی کشور  که در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برگزارشد، با اشاره به روایتی از امام حسن(ع) درباره ضرورت و اهمیت پرداختن به کتابت اظهار داشتند: کتاب با روح انسان سر و کار دارد و افراد مومن حوزوی و دانشگاهی در پرتو کتاب رشد یافته و مترقی می شوند.

ایشان جمهوری اسلامی ایران را مهد علم و فرهنگ در جهان دانستند و افزودند مردم جهان، ما را از علم و فرهنگ اصیلمان می‏شناسند و این مایه افتخار این کشور محسوب می شود.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با اشاره به نقش فکر و اندیشه در پیشرفت جامعه یادآور شدند: برای جامعه ای که اهل فکر و اندیشه باشد و فرهنگ اصیل اسلامی را دغدغه خود بداند، کتاب از نان شب واجب تر است.

ایشان در ادامه کتاب را میراث گذشتگان این مرز و بوم برشمردند و بیان کردند: کتاب میراث ماندگار گذشتگان است و جامعه ای که میراث گذشتگان را پاس بدارد سربلند است و از خطر مهجوریت و فراموشی نجات دهد.

آیت‌الله حسینی بوشهری ضمن اشاره به نقش تأثیرگذار حوزه‌های علمیه در گسترش فرهنگ مشارکت در امور خیریه کتاب اظهار داشتند: ایجاد انجمن خیرین، کاری بسیار پسندیده است و مردم به خاطر فطرت پاک خود در تمام فعالیت‌های خیریه شرکت می کنند.

استاد سطوح عالی حوزه های علمیه در پایان گزینش کتاب را امری مهم و حساس دانستند وبیان داشتند: افراد کتاب خوان ذهن خود را در اختیار کتاب قرار می دهند و کتاب در جایگاهی است که می تواند نقش بسیار مهمی را در ایجاد تفکر افراد داشته باشد.

Please publish modules in offcanvas position.