استفاده مطلوب طلاب از امکانات و فرصت‌های موجود 92/04/10

http://h-bushehri.ir/images/zaman1/13920327000698_PhotoA.jpgمدیر حوزه های علمیه کشور بر لزوم استعداد یابی طلاب و برپایی کلاس های فوق برنامه به ویژه دروس اخلاق در مدارس علمیه تاکید کردند و فرمودند: طلاب درتحصیل علم و ترویج آموزه های اهل بیت(ع) از جان مایه بگذارند. 

حضرت آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری، در حاشیه بازدید از مدرسه علمیه آیت الله سید محمد باقر خوانساری قم، در نشستی با مسئولان این مرکز حوزوی، با اشاره به حدیثی از امام علی(ع) “ لا یدرَکُ العِلمُ بِراحَةِ الجِسمِ”،فرمودند: در گذشته، کسب علم و دانش افزایی با سختی‌های زیادی همراه بود، ولی امروزه کسب علم و دانش، در سایه پیشرفت تکنولوژی و به روز بودن تجهیزات است.

مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور خاطرنشان کردند: امروز طلاب و فضلای حوزه باید قدردان نعمات و فرصت‌های موجود بوده و از جان برای تحصیل و ترویج آموزه های اهل بیت(ع)، مایه بگذارند؛ چرا که علما و بزرگان از حداقل امکانات برای آموختن محروم بودند.

عضو خبرگان رهبری در ادامه، نظم و انضباط را یکی از الزامات تربیت طلاب توانمند عنوان کردند و افزودند: در سایه نظم و انضباط و همچنین امکانات و تجهیزات کتابخانه ای، فناوری IT و …، قطعاً شاهد تربیت طلاب فرهیخته خواهیم بود.

آیت‌الله حسینی بوشهری با تاکید بر لزوم نظارت عوامل اجرایی و دست‌اندرکاران مدارس بر طلاب بیان کردند: نظارت کامل یکی دیگر از مواردی است که باید مد نظر جدّی عوامل اجرایی و دست اندرکاران مدارس باشد؛ چرا که تحت لوای نظارت های جدی و پیگیرانه و برنامه ریزی مدون، زندگی فردی و اجتماعی طلاب شکل می گیرد و نتیجه مطلوب حاصل خواهد شد.

ایشان همچنین بر برپایی کلاس های فوق برنامه به ویژه دروس اخلاق تاکید کردند و فرمودند: حضور استاد اخلاق در مدارس به صورت منظم و مداوم، در تقویت بنیه معنوی طلاب بسیار مهم و اثرگذار است.

رئيس هيات علمي بعثه مقام معطم رهبري با اشاره به این که طلبه باید برنامه درسی منظمی داشته باشد، یادآور شدند: ارتباط بین استاد و طلبه باید جدی گرفته شود.

آیت‌الله حسینی بوشهری، برپایی اردوهای علمی، تفریحی، زیارتی، انجام امور مشاوره ای، بهره گیری از تجربیات، برنامه های موسسات با تجربه و باسابقه را موجب تقویت علمیّت و رشد طلاب از نظر اخلاقی، تربیتی و … برشمردند.

ایشان، همچنین با تقدیر از زحمات آیت الله خوانساری در ساخت این مدرسه علمیه، با اشاره به این که نقشه و سازه ساختمانی و همچنین تجهیزات پیشرفته این مدرسه، الگوی مطلوبی برای ساخت سازهای آینده حوزه علمیه کشور است، فرمودند: این مدرسه با عنایت آیت الله خوانساری از امکانات و تجیزات مدرن و به روزی برخوردار است و به یقین مسئولان آن در زمینه تربیت و پرورش طلاب و فضلا اهتمام جدی خواهند داشت و این مدرسه علمیه، باید همانند سازه ساختمانی زیبا و مجهزی که دارد در زمینه تربیت و رشد طلاب نیز نمونه و الگو باشد.

 

Please publish modules in offcanvas position.