http://www.bushehri.net/images/zamanmmm/12030.jpgحضرت آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری«دامت برکاته» معاون جامعه و روحانیت جامعه مدرسین حوزه در دیدار مسئولان تأمین اجتماعی استان قم با بیان این بیمه تکیه گاه بسیار مهمی برای افراد و خانواده هاست، خاطرنشان کردند: خوشبختانه کارهای بسیار خوبی در سازمان تأمین اجتماعی صورت پذیرفته که جای تقدیر دارد.

مدیر حوزه های علمیه کشور تصریح کردند: امروز طلاب رضایت خوبی از خدمات تأمین اجتماعی دارند و خوشبختانه فعالیت های قابل قبولی در این زمینه صورت گرفته است.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تشکیل پرونده سلامت برای طلاب جدید الورود، بیان داشتند: از فعالیت های ما در حوزه بهداشت، تشکیل پرونده سلامت برای طلاب جدید الورود است تا بتوانیم افراد سالمی را جذب حوزه های علمیه کنیم.

در ابتدای این دیدار، سید مجتبی موسوی، مدیرکل تأمین اجتماعی استان قم با ارائه گزارشی از فعالیت ها و برنامه های این اداره کل، گفت: 735 هزار نفر در استان قم تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی می باشند که 37 هزار نفر از آنان را طلاب تشکیل می دهند.

وی با اشاره به حضور طلاب و فضلای حوزه در شهرک پردیسان، ابراز داشت: انشاءالله تا هفته آینده شعبه ادواری تامین اجتماعی را در پردیسان راه اندازی خواهیم کرد.

در این دیدار همچنین دکتر داود علیمحمدی، مدیر درمان تامین اجتماعی ایتان قم نیز در سخنان کوتاهی گفت: براساس برنامه ریزی های صورت گرفته، به دنبال این هستیم که تا سال 1396 توریست درمانی را در قم راه اندازی کنیم.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به اهمیت کار در بخش تأمین اجتماعی اضافه کردند: رئیس جمهور نیز توجه خاصی به مقوله سلامت دارند که این مناسب است.

http://www.bushehri.net/images/zamanmmm/12547%206.jpg

حضرت آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری«دامت برکاته» با محکومیت جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین، اظهار داشتند: متاسفانه هرچند مدت یک بار شاهد حمله ناجوانمردانه صهیونیست ها ها به مردم مظلوم و ستم دیده فلسطینی هستیم.

نماینده مردم شریف استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری تصریح کردند: رژیم صهیونیستی هر بار با بهانه ای واهی، زنان و کودکان فلسطینی را زیر آماج حملات هوایی خود قرار می دهد و آنان را به خاک و خون می کشد.

مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور با انتقاد شدید از مجامع بین المللی به ویژه سازمان ملل متحد، ابراز داشتند: متاسفانه مجامع بین الملی نگاه و توجه لازم را نسبت به آنچه به عنوان فاجعه در غزه می گذرد، ندارند.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با انتقاد از رویکرد دوگانه مدعیان حقوق بشر، بیان کردند: امروز با هر اتفاق کوچکی که منافع ابرقدرت ها را به خطر می اندازد، شاهد غوغاسالاری، تبلیغات روانی و صدور قطعنامه هستیم، اما در مقابل حمله به ملت های مظلومی که با طراحی و سناریوی دنیای عملی می شود، واکنشی نشان داده نمی شود!

ایشان با اشاره به فرمایش امام راحل(ره) مبنی بر این که رژیم صهیونیستی غده سرطانی است، تصریح کردند: این رژیم جعلی دست از اقدامات وحشیانه و جنایت آمیز خود برنمی دارد.

http://www.bushehri.net/images/namazjome/85745452%202.jpgبا رای شورای عالی حوزه های علمیه، حضرت آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری«دامت برکاته» برای یک دوره دوساله دیگر در سمت مدیر حوزه های علمیه ابقا شدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب اظهار کرد: طبق روال معمول شورای عالی حوزه، هرسال برای انتخاب دبیر شورا و هیات رئیسه، رای‌گیری صورت می‌گیرد.
وی افزود: در دو سال گذشته آیت‌الله استادی با توصیه‌های مراجع، کاندیدای دبیری شورای عالی شد و اعضای شورا نیز ایشان را انتخاب کردند
حجت‌الاسلام والمسلمین نواب یادآور شد: در این جلسه حضرت آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری«دامت برکاته» مدیر حوزه‌های علمیه کشور نیز به مدت دو سال دیگر در سمت خود ابقا شدند.

http://www.bushehri.net/images/namazjome/IMAGE11405145647636.jpgحضرت آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری«دامت برکاته» معاون جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در جلسه شورای پژوهشی فرماندهی انتظامی استان قم، امنیت را مهم ترین رکن زندگی بشر عنوان کردند

مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور فرمودند: فلسفه ماه مبارک رمضان و روزه داری دعوت به تقواست، نماز ، عبادت و روزه در ماه مبارک رمضان انسان را به سمتی سوق می دهد که زمینه جرم و گناه هم نسبت به خود و هم نسبت به جامعه کمتر می شود.

ایشان سپس با بیان اینکه تحقیقات کاربردی در نیروی انتظامی نشان دهنده عزم جدی ناجا برای باز کردن مسیر جدیدی در امنیت بخشی به جامعه است، افزودند: تحقیقات کاربردی در نیروی انتظامی کار بسیار مهمی است که علاوه بر کار فیزیکی، یک عقبه فکری و نظریه پردازی داشته و چارچوبی را برای اقدامات مشخص کند.

حضرت آیت الله حسینی بوشهری اظهار امیدواری کردند: تحقیقات کاربردی و پژوهشی در نیروی انتظامی فقط کارهای کتابخانه داری و رسانه ای صرف نباشد بلکه کاربردی بوده و به عنوان مزرعه نمونه در قم کار شود و نه تنها در کشور قابل اجرا بوده بلکه کسانی که در این کشور نیستند ولی با آرمان های دینی و باورهای اعتقادی سر و کار دارند، استفاده کنند.

استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم با بیان اینکه وظیفه نیروی انتظامی ایجاد امنیت و آرامش در جامعه است نقش این نیرو را کلیدی خواندند و تصریح کردند: هرچه ما در زمینه تحقق بخشیدن به مولفه های امنیت تلاش و هم افزایی داشته و حوزه، عالمان دینی، محققان و دانشگاهیان نیز در این عرصه قلم بزنند سزاوار است زیرا رکن مهم زندگی امنیت است.

آیت الله حسینی بوشهری اظهارکردند: ظرفیتی که نیروی انتظامی استان قم در اختیار دارد، ظرفیت حوزه علمیه است و این خود یک ظرفیت ممتازی است که در سایر استان ها وجود ندارد و باید بخوبی از آن استفاده کند.

امام جمعه قم در ادامه به روایتی از امام صادق (ع) اشاره کردند و بیان داشتند: ایشان می فرمایند، "قرآن را به نطق در آورید و نکات و معارف قرآن را که خدا برای هدایت بشر آورده استفاده بهره برداری کنید".

ایشان افزودند: در روایات، مفصل اشاره شده که تمام راهکارهایی که شما در زندگی فردی و اجتماعی به دنبال آن هستید، در آموزه های دینی وجود دارد.

مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور با بیان اینکه فطرت انسان دین مداری است و این لطف الهی است که اگر دعوت فطرت را در کنار دعوت انبیا قرار دهیم خروجی آن انسان سالم می شود، اضافه کردند: یکی از مسائلی که در جای جای دین می بینیم تقویت بنیان های اعتقادی در جامعه است .

همچنین در ادامه فرمانده انتظامی استان قم نیز در سخنانی با بیان اینکه پلیس علاوه بر تقویت توان جسمی به دنبال توانمندی علمی و فکری کارکنان است، تصریح کرد: با پیشرفت علوم، پلیس باید از این فضا به دور نبوده و از این پیشرفت ها در توانمندسازی خود استفاده کند.

سردار مجتبایی روز آمدی را جز ملزومات کار پلیس دانست و گفت: هر چه پلیس به علم و فناوری مسلط باشد، وظیفه اش را بهتر انجام خواهد داد .

http://www.bushehri.net/images/zamanmmm/12.jpgنماینده مردم شریف استان بوشهردرمجلس خبرگان رهبری فرمودند: راه اندازی شوراهای حل اختلاف که در رسیدگی به مشکلات حقوقی و قضایی مردم نقش تاثیرگذاری دارد از افتخارات قوه قضاییه است.
حضرت آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری«دامت برکاته» در جمع مسوولان شورای حل اختلاف استان بوشهر با اشاره به نقش تعیین کننده این نهاد درحل و فصل دعاوی و کاهش مراجعه های مردمی به مراکز قضایی اظهارکردند: شوراهای حل اختلاف یکی از الگوهای موفق دستگاه قضایی است که بدون هیچ گونه چشم داشتی فرهنگ صلح و سازش را در جامعه نهادینه می کنند.

ایشان اضافه کردند: مجموعه شوراهای حل اختلاف در پیشگیری از وقوع جرم و سامان بخشیدن به اختلافات و حل منازعات رسالتی بسیار مهم دارند که باید دراین عرصه بیشتر تلاش کنند.

معاون جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان کردند:امتیازات خوبی که شوراهای حل اختلاف دارد ایجاد فضای صمیمی برای طرح مشکل از سوی مردم است که این کار در مقایسه با مراجعه به دادگاه در زمان کمتری انجام می شود و کم هزینه بودن شورای حل اختلاف از دیگر ویژگی های این نهاد است.

نماینده مردم استان بوشهردرمجلس خبرگان رهبری افزودند: از چهره هایی در شورای حل اختلاف استفاده می شود که هم تجربه موفق کاری دارند و هم مورد اعتماد مردم هستند.

آیت الله حسینی بوشهری بر شناسایی راه حل مشکلات مردم و مراجعه کنندگان تاکید کردند و فرمودند: به سبب نفوذ کلام اعضای شورای حل اختلاف باید با کمک روحانیت و مردم، مشکلاتی که مطرح می شود شناسایی و طبق راه حل های اسلامی برای حل اختلافات دسته بندی کرد و به عنوان یک بسته فرهنگی و پیشگیری در برنامه های مختلف به مردم ارایه شود.

http://www.bushehri.net/images/zaman0mohammadrezapoor/boshehri_l93311_215918.jpgحضرت آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری«دامت برکاته» معاون جامعه مدرسین حوزه علمیه قم طی سخنانی با بیان این‌که در مواقع پیش آمدن مسأله‌ای مشاهده می‌شود که هر فردی در پی جویا شدن نظر عالمی و گرفتن تأیید برای کار خود است، بیان داشتند: مردم در نهایت به عالم مراجعه می‌کنند بنابراین این علما هستند که باید توجه داشته باشند، اگر احیانا عده ای به آن‌ها مراجعه کردند، به گونه‌ای پاسخ دهند و حمایت کنند که به اصل دین ضربه وارد نشود. این نکته مهمی است! پیش از رفتن به سراغ مردم و توصیه به آن‌ها باید به علما یادآوری شود که مواظب سخنان و نظرات خود باشند زیرا هیچ حرفی در دنیای امروزی در یک محل نمی‌ماند و منعکس می‌شود! باید دقت کرد حرف ها به گونه‌ای مطرح شود که مورد سوءاستفاده دیگران قرار نگیرد.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با اشاره به فضای ناشی از افراط گرایی و تهدید علیه تشیع که گاهی به خشونت های فیزیکی نیز کشیده می‌شود، تصریح کردند: در این زمینه علما نقشی بی بدیل دارند. اگر میان توده مردم، حالتی نسبت به شیعه ایجاد شود که اختلافات گفتاری به برخورد فیزیکی نیز بیانجامد، این علما هستند که می‌توانند بازدارنده یا تقویت کننده باشند. علمای مذاهب باید هم‌نشینی‌هایی داشته باشند. این نشست‌ها باید در جهت یافتن راهی باشد تا اجازه ندهند، اختلافات مذهبی به اینجا کشیده شود که دشمنان واقعی مسلمانان ـ چه شیعه چه سنی ـ نظاره‌گر این وضعیت باشند و از آن احساس شادمانی کنند. یعنی بدون شلیک تیری از طرف آن‌ها، خود جامعه اسلامی و پیروان حضرت محمد(ص) به جان هم افتاده‌اند. چنین فضایی خطری بسیار بزرگ است. عمق فاجعه وقتی نمایان می‌شود که توجه کنیم این افراد، امتی هستند که خدا، پیغمبر، قرآن، قبله ای یکسان و بسیاری مشترکات دیگر دارند.

ایشان با بیان این‌که البته در کنار همه این نقاط اشتراک، اختلاف هایی نیز وجود دارد، تصریح کردند: این خطری بسیار جدی است که مذاهب مختلف اسلامی نتوانند در حالی که هر فرد، طبق مذهب خود عمل می‌کند، در سایه این مشترکات، زندگی مسالمت آمیزی با یکدیگر داشته باشند. اگر علما، چه علمای شیعه چه علمای اهل سنت، نسبت به این خطر جدی، توجه به جا و به موقع نداشته باشند، همین خسارت‌هایی وارد می‌شود که امروزه در کشورهای مختلف قابل مشاهده است. بخش قابل توجهی از این مسایل به همین موضوع بازگشت پیدا می‌کند.

 

زیر مجموعه ها

Please publish modules in offcanvas position.